x

Klinische tekenen en symptomen

* (*) verplicht veld

ORPHA:293978  Disfunctie van adenohypofyse - variabele immuundeficiŽntie-syndroom

De fenotypische annotatie van deze ziekte wordt nog uitgevoerd.

HOOMHPO

Additional information

Other sources of information

Gespecialiseerde sociale diensten

Waarschuwing

De verstrekte informatie is gebaseerd op gepubliceerde wetenschappelijke artikels.

De verstrekte informatie is een schatting voor de hele populatie van patiŽnten die standaard zorgverlening krijgen. Sommige fenotypische afwijkingen die hier worden gerapporteerd, kunnen individueel met een verschillende tijdelijkheid en ernst voorkomen, terwijl andere afwijkingen, die niet zijn vermeld, wel kunnen aangetroffen worden. Fenotypische annotaties zijn nog niet beschikbaar voor alle zeldzame ziekten; het annotatieproces wordt nog uitgevoerd.

De informatie vervat in Orphanet wordt regelmatig geactualiseerd. Het is mogelijk dat sinds de laatste actualisatie nieuwe ontdekkingen werden gedaan en dat deze nog niet werden opgenomen.

Professionelen worden aangemoedigd om steeds de recentste wetenschappelijke publicaties te raadplegen alvorens een beslissing te nemen op basis van de verstrekte informatie. Het is niet de bedoeling dat de informatie vervat in Orphanet de diensten van een gezondheidswerker vervangt. Orphanet kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het schadelijk, onvolledig of foutief gebruik van enige informatie aanwezig in de Orphanet-databank.