x

Zoek een klinische studie of trial

*(*) verplicht veld

Help

Orphanet geeft informatie over klinische studies die gericht zijn op ťťn zeldzame ziekte of op een groep van zeldzame ziekten. Klinische studies zijn interventiestudies gericht op de evaluatie van een geneesmiddel (of een combinatie van geneesmiddelen of een biologisch product ...) voor de behandeling (of de preventie) van een zeldzame ziekte of een groep van zeldzame ziekten. Klinische studies uitgevoerd in ťťn centrum of meerdere nationale en/of internationale centra (multicentrisch) worden geregistreerd. De studies geregistreerd in de Orphanet database kunnen rekruterend, lopend of beŽindigd zijn (alleen de studies die in de afgelopen 5 jaar zijn beŽindigd, worden weergegeven).

De informatie die wordt weergegeven, is verstrekt door de sponsor, de hoofdonderzoeker en / of door de nationale agentschappen voor geneesmiddelen

Vul de ziektenaam, de gennaam of het gensymbool in om toegang te krijgen tot deze informatie.

De resultaten kunnen geografisch gerangschikt worden (per land, regio en stad, in alfabetische volgorde), of op specificiteit (van klinische studies die meer gericht zijn op ťťn bepaalde ziekte tot klinische studies die gespecialiseerd zijn in een groep van ziekten, waaronder de ziekte waar u naar zocht).

Gerelateerde gegevens van Orphanet zijn toegankelijk in een geaggregeerd formaat via Orphadata na ondertekening van een Data Transfer Akkoord/Dienstencontract.

Waarschuwing

Het verzamelen van gegevens vindt plaats in de landen van het Orphanet consortium en is momenteel aan de gang. Onderzoeksgerelateerde activiteiten (onderzoeksprojecten, klinische studies, patiŽntenregisters, biobanken en Variant databases) worden ook verzameld en in de Orphanet database geregistreerd als ze worden gefinancierd door een organisatie die lid is van het International Rare Diseases Research Consortium (IRDiRC; ledenlijst hier beschikbaar) maar gevestigd is in een land waar geen nationaal Orphanet team is.

De informatie in Orphanet vervangt geenszins professioneel medisch advies. Orphanet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schadelijk, onvolledig of verkeerd gebruik van informatie uit de Orphanet database.