x

Zoek een platform

1 Resultaat/Resultaten

Gefinancierd door een IRDiRC-lid =

DUITSLAND

Baden-WŁrttemberg
T‹BINGEN

NCCT: NGS Competence Center TŁbingen
 • Institut fŁr Medizinische Genetik und angewandte Genomik TŁbingen
 • Institut fŁr Medizinische Genetik und angewandte Genomik
 • Help

  Dit scherm verschaft toegang tot een lijst van technologieŽn en knowhow die van bijzonder belang zijn voor onderzoekers die werkzaam zijn in het onderzoek naar zeldzame ziektes. De lijst is gerangschikt per land, regio en stad.

  De technologieŽn en knowhow die op Orphanet geregistreerd zijn, zijn deze die van bijzonder belang zijn voor het onderzoek naar zeldzame ziekten en die plaatsvinden in Europa en de omliggende landen. De getoonde informatie is verschaft door de beheerder van het technologische platform of door deskundige methodologisten.

  De gegevens worden jaarlijks bijgewerkt.

  Waarschuwing

  De gegevens worden voor het ogenblik nog verzameld in de Europese en omliggende landen. De database kan dus nog niet als volledig worden beschouwd. Indien niet alle technologieŽn of knowhow zijn opgenomen, is het mogelijk dat wij nog niet alle informatie hebben verzameld. Het is echter ook mogelijk dat de professional heeft geweigerd opgenomen te worden.

  Orphanet heeft zich tot doel gesteld informatie over zeldzame ziekten te verschaffen aan gezondheidswerkers, patiŽnten en hun familieleden om bij te dragen tot een betere diagnose, zorg en behandeling van deze ziekten. De informatie die Orphanet verschaft, is niet bestemd om professionele gezondheidszorg te vervangen.

  Orphanet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schadelijk, onvolledig fout gebruik van informatie uit de Orphanet-database.