x

Zoek een platform

2 Resultaat/Resultaten

Gefinancierd door een IRDiRC-lid =

FRANKRIJK

ILE-DE-FRANCE
PARIS

SeqOIA
 • Ministère de la santé
 • Ministère des Affaires sociales et de la Santé
 • FRANKRIJK

  ILE-DE-FRANCE
  PARIS

  AURAGEN
 • Ministère de la santé
 • Ministère des Affaires sociales et de la Santé
 • Help

  Dit scherm verschaft toegang tot een lijst van technologieën en knowhow die van bijzonder belang zijn voor onderzoekers die werkzaam zijn in het onderzoek naar zeldzame ziektes. De lijst is gerangschikt per land, regio en stad.

  De technologieën en knowhow die op Orphanet geregistreerd zijn, zijn deze die van bijzonder belang zijn voor het onderzoek naar zeldzame ziekten en die plaatsvinden in Europa en de omliggende landen. De getoonde informatie is verschaft door de beheerder van het technologische platform of door deskundige methodologisten.

  De gegevens worden jaarlijks bijgewerkt.

  Waarschuwing

  De gegevens worden voor het ogenblik nog verzameld in de Europese en omliggende landen. De database kan dus nog niet als volledig worden beschouwd. Indien niet alle technologieën of knowhow zijn opgenomen, is het mogelijk dat wij nog niet alle informatie hebben verzameld. Het is echter ook mogelijk dat de professional heeft geweigerd opgenomen te worden.

  Orphanet heeft zich tot doel gesteld informatie over zeldzame ziekten te verschaffen aan gezondheidswerkers, patiënten en hun familieleden om bij te dragen tot een betere diagnose, zorg en behandeling van deze ziekten. De informatie die Orphanet verschaft, is niet bestemd om professionele gezondheidszorg te vervangen.

  Orphanet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schadelijk, onvolledig fout gebruik van informatie uit de Orphanet-database.