x

Zoek een expert of professional

*(*) verplicht veld

Help

Orphanet biedt informatie over professionals van wie de activiteit(en) in het veld van zeldzame ziekten geregistreerd is (zijn) in de Orphanet database. Dit zijn o.a. artsen en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor een expertisecentrum, laboratoriumspecialisten, onderzoekers, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, coördinatoren van netwerken, hoofdonderzoekers van klinische studies, managers of contactpersonen van registraties en biobanken en experts die voor Orphanet informatie schrijven of controleren.

Vul de naam van de professional in om toegang te krijgen tot deze informatie.

De resultaten kunnen geografisch gerangschikt worden (per land, regio en stad, in alfabetische volgorde), of op specificiteit (van allianties/federaties die meer gericht zijn op één bepaalde ziekte tot allianties/federaties die gespecialiseerd zijn in een groep van ziekten waar ook de gezochte ziekte toe behoort).

Waarschuwing

Als een professional niet vermeld wordt, kan het zijn dat deze persoon nog niet geïdentificeerd is of dat deze persoon heeft geweigerd vermeld te worden.

Orphanet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schadelijk, onvolledig of verkeerd gebruik van informatie uit de Orphanet database.