Orphanet: Zoek een instelling
x

Zoek een instelling

*(*) verplicht veld

Help

Orphanet biedt informatie over instellingen van welke de activiteit(en) in het veld van zeldzame ziekten geregistreerd is (zijn) in de Orphanet database. Dit zijn o.a. instellingen die expertisecentra huisvesten, onderzoekslaboratoria, klinische laboratoria, patiŽntenorganisaties en instellingen die registraties of biobanken huisvesten. De informatie die zichtbaar is, is verstrekt door de professionals die werken in deze instelling en geregistreerd zijn in de Orphanet database.

Vul de naam van de instelling in om toegang te krijgen tot deze informatie.

De resultaten kunnen geografisch gerangschikt worden (per land, regio en stad, in alfabetische volgorde), of op specificiteit (van allianties/federaties die meer gericht zijn op ťťn bepaalde ziekte tot allianties/federaties die gespecialiseerd zijn in een groep van ziekten waar ook de gezochte ziekte toe behoort).

Waarschuwing

Als een instelling niet wordt vermeld, kan het zijn dat deze nog niet geÔdentificeerd is of dat deze heeft geweigerd vermeld te worden.

Orphanet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schadelijk, onvolledig of verkeerd gebruik van informatie uit de Orphanet database.