x

De Orphanet applicatie (iPhone / iPad)

Orphanet application
Orphanet, the mobile portal for rare diseases - MOBILE HEALTH

Free

Met de Orphanet-applicatie, een INSERM service, is het mogelijk om een lijst van zeldzame ziekten, met korte beschrijvingen en gerelateerde diensten, te raadplegen. Het is ook mogelijk om de richtlijnen voor noodgevallen onmiddellijk te bekijken of contactgegevens van expertcentra en professionelen terug te vinden in de applicatie.

Pagina’s kunnen toegevoegd worden aan favorieten en PDF’s kunnen opgeslagen en eenvoudig teruggevonden worden. Het is ook mogelijk bepaalde pagina’s te annoteren.

De data in de Orphanet-applicatie komt overeen met die van de laatste update. Gelieve de applicatie regelmatig te updaten om steeds toegang te hebben tot de meeste recente data, en zo over de beste mobiele Orphanet-services te beschikken.

Talen:

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans

Vereisten:

Compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3e generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereist iOS 6.0 of een latere versie. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Orphanet Journal of Rare Diseases (iPhone/iPad/Android)

Orphanet application
Orphanet, the mobile portal for rare diseases - MOBILE HEALTH
Orphanet, the mobile portal for rare diseases - MOBILE HEALTH

Free

Tap into the most recent developments for rare diseases and orphan drugs with the Orphanet Journal of Rare Diseases app. Orphanet Journal of Rare Diseases is a peer-reviewed open access journal published by BioMed Central. The Journal publishes high-quality reviews on specific rare diseases, articles on clinical trial outcome reports, either positive or negative, and articles on public health issues in the field of rare diseases and orphan drugs.

This free app provides valuable features including:

  • - Save and share articles
  • - Advanced search
  • - Document details - including abstracts